Organska, veganska smesa za burger – Quinoa i leblebija

Naziv prozivoda: Organska, veganska smesa za burger – Quinoa i leblebija.
Proizvođač: DNAbio s.r.l., Via Garibaldi 8, 47832 San Clemente (RN), Italy.
Zemlja porekla: Italija.
Sastojci: Brašno kinoe, brašno leblebije, semenke suncokreta, pirinčano brašno, pahuljice krompira, celer, susam, himalajska so, crni luk, kvasac, origano, šargarepa, kari, majoran.

Prosečna NUTRITIVNA VREDNOST ZA 100G PROIZVODA (prosečne vrednosti)
Energetska vrednost 1673,10kj/400,15kcal
Masti 15,07g
Od kojih su zasićene masti 1,48g
Ugljeni hidrati 46,98g
Od kojih su šećeri 5,21g
Vlakna 10,11g
Proteini 14,20g
So 7,2g

Ovaj proizvod je bez Glutena!

Uputstvo za upotrebu:

U posudu sipajte sadržaj kesice, zatim dodajte 190 ml tople vode i 40 ml maslinovog ili suncokretovog ulja (ostavite 3 minuta da odstoji). Mešajte 3 minuta dok ne dobijete homogenu masu. Napravite burgere i pecite u tiganju koji se ne lepi. Za hrskaviji ukus prelijte sa malo maslinovog ulja dok se peku. Kao rezultat dobićete 6 veganskih burgera od po 60gr.

Jednostavno i brzo spremite hranljiv i zdrav obrok.

Rok upotrebe je 12 meseci od datuma proizvodnje. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Proizvod može sadržati u tragovima: soju, mleko, celer, kikiriki, badem, lešnik, orahe, pistaće.

Pogledajte video o načinu pripreme

PROIZVODI