Organska, veganska smesa za čokoladni muffin

Naziv prozivoda: Organska, veganska smesa za čokoladni muffin.
Proizvođač: DNAbio s.r.l., Via Garibaldi 8, 47832 San Clemente (RN), Italy.
Zemlja porekla: Italija.
Sastojci: Pirinčano brašno, sirova šećerna trska, krompirov skrob, kakao masa, kakao puter, natrijum bikarbonat, roza himalajska so.

Prosečna NUTRITIVNA VREDNOST ZA 100G PROIZVODA (prosečne vrednosti)
Energetska vrednost 1556,8kj/368,6kcal
Masti 3,3g
Od kojih su zasićene masti 1,1g
Ugljeni hidrati 80,00g
Od kojih su šećeri 27,1g
Vlakna 1,3g
Proteini 3,9g
So 0,5g

Ovaj proizvod je bez Glutena!

Uputstvo za upotrebu:

U posudu sipajte 120 ml vode i sojinog ili pirinčanog mleka i 50 ml maslinovog ili suncokretovog ulja (izaberite od ponuđenog prema vašem ukusu). Postepeno dodajte sadržaj kesice i mešajte 3 minuta dok ne dobijete homogenu masu. Smesu sipajte u kalup za muffine. U zagrejanoj rerni na 175 stepeni pecite 25 minuta na istoj temperaturi. Kao rezultat dobijate 6 organskih muffina bez glutena od po 70 grama.

Jednostavno i brzo spremite hranljivu i zdravu poslasticu.

Rok upotrebe je 12 meseci od datuma proizvodnje. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Proizvod može sadržati u tragovima: soju, mleko, celer, badem, lešnik, orahe, pistaće.

Pogledajte video o načinu pripreme

PROIZVODI